Hajszalon Szentendrei szépítők háza - fodrász, kozmetika, pedikűr, manikűr-


Go to content

IPL tartós szörtelenítés

Kozmetika

IPL tartós szőrtelenítés
IPL esztétikai kezelések
Tartós szőrtelenítés:
A kezelések fototermolizis elvén működnek, azaz az IPL által kibocsátott fényenergiát elnyeli a szőrszál festékanyaga, a melanin. A fényenergia hővé alakul, amit a szőrszál eljuttat a szőrtüszőhöz. A hő leállítja a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket, és azok nem termelnek több szőrszálat, és a kezelések után kihullnak. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően az APOLLO IPL+RF- t az teszi különlegessé, hogy egyedülálló 3O Joule-os rádiófrekvenciát tartalmaz, ami elősegíti a szőrtelenítésnél a szőrben található mátrix sejtek kicsapódását.
Akne kezelés:
Az aknés bőrnél a túlzott faggyútermelődés okozza a problémát, melynek következtében a pórusok eltömődnek, baktériumok szaporodnak fel bennük, ezáltal a szőrtüszők begyulladnak. A villanófénnyel a túlzott faggyútermelődést csökkentjük a faggyúmirigyek zsugorításával.
Hajszálér kezelés:
Hajszálér tágulatok kezelése esetén a fényenergia a kapillárisokban áramló vér festékanyagában, a hemoglobinban nyelődik el. A hőfelszabadulás hatására a kapillárisok belső falának szerkezete megváltozik, összehúzódik majd felszívódik.
Bőrfiatalítás:
A nagyenergiájú fény hatására a bőr alsó rétegeiben serken a kollagénrostok termelődése, ezáltal rugalmasabb lesz a bőr, javul a vízmegkötő képessége.
Pigmentfolt kezelés:

A kezelés folyamán a bőr festékanyagában, a melaninban nyelődik el a fény, megbontja a szerkezetét, majd a bőrképződés folyamán eltűnik a folt.

Mikor nem végezhető el a kezelés:
• Terhesség alatt,
• Lázas állapot idején,
• Cukorbetegség (gyógyszerszedés mellett 6,0-ás cukornál, orvosi igazolással lehet),
• Epilepszia,
• Kemoterápia esetén,
• Aktív bőrbetegség esetén,
• Autoimmun betegség esetén,
• Keloidos (sebzés helyén kialakuló hegdaganat) és hypertróphiás (behúzódó hegek) sebgyógyulási hajlam esetén,
• Aktív herpesz helyén,
• Nyílt sebek, sérülések helyén,
• Melanóma (bőrből kiinduló rosszindulatú daganat) esetén,
• Fokozott fényérzékenység (allergia), ill. fényérzékenyítő gyógyszerek szedése (pl.: retionoidok, barbiturátok, béta-blokkolók, non-szteroid gyulladáscsökkentők) esetén,
• Barnított bőr esetén (extrém esetben), kezelések előtt legalább 3 hétig kerülje a szoláriumozást, napozást, barnítókrémek használatát,
• Az elmúlt 21 napban gyantázott szőrzet esetén,
• Tetoválás-eltávolítás helyén,
• Fehér, ősz szőrszálak esetén.
Kezelés utáni utasítások:

Várható reakciók:

Enyhe bőrvörösség, mely eltarthat néhány órától néhány napig. Egyes területek, mint például az arc, hónaljak, bikini vonal, hát és nyak csaknem mindig kipirosodnak. Kezelés után enyhe napozáshoz hasonló leégés érzet előfordulhat.

A páciensek kis százalékánál enyhe hámlás tapasztalható. A hámlás hasonló a naptól történő leégés hatásaihoz. Nem ajánlatos a bőrt eltávolítani, mert az foltosodáshoz vezethet.

Óvintézkedések:

Kerülje a napozást, szolárium vagy barnító krémek használatát a kezelés előtt és után 8 napig.
Ne dörzsölje, vakarja, csipegesse a kezelt területet, csak gyengéden ápolja. Fürdés vagy zuhanyozás után a nedvességet a törölközővel itassa fel, majd ápolja hidratáló krémmel.(Ne használjon túl forró vizet)

Ne alkalmazzon sminket a kezelt területen a pirosság elmúlásáig. Borotválást ne végezzen, amíg a teljes pirosság el nem múlik.

A kezelések között ne húzza ki a szőrszálakat, használjon borotvát.

Ne szőkítse a szőrszálakat. IPL tartós szőrtelenítés

Az esztétika, a higénia és a megnyerő külső hétköznapjaink elvárásaink közé tartoznak nemcsak a nők, hanem a férfiak körében is. ’ A szépségért küzdeni kell’- tartja a mondás-hát itt az ideje fájdalmak nélkül is az ápolt megjelenést kelteni.

Miben más az APOLLO IPL+RF az elődeinél?

Az élvonalban járó gépekhez képest igen sok fejlesztésen ment át. Az IPL gépek közül a legmagasabb teljesítménnyel bír (5O J/cm2) melyből adódik, hogy kevesebb alkalom során, hatékonyabb eredményeket tapasztalunk. A kezelések fototermolizis elvén működnek, azaz az IPL által kibocsátott fényenergiát elnyeli a szőrszál festékanyaga, a melanin. A fényenergia hővé alakul, amit a szőrszál eljuttat a szőrtüszőhöz. A hő leállítja a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket, és azok nem termelnek több szőrszálat, és a kezelések után kihullnak. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően az APOLLO IPL+RF- t az teszi különlegessé, hogy egyedülálló 3O Joule-os rádiófrekvenciát tartalmaz, ami elősegíti a szőrtelenítésnél a szőrben található mátrix sejtek kicsapódását.

Milyen kezelések vehetők igénybe az APOLLO IPL+RF-el?

Tartós szőrtelenítés
Ránctalanítás, bőrfiatalítás
Seprűvénák kezelése
Rosacea kezelés
Acne kezelés
Érváltozások kezelése


manikűr,műköröm,kozmetika,pedikűr,fodrászat,zugló,manikűr pedikűr,szépségápolás,kozmetika fodrászat,kozmetikai,fodrász,kozmetika fodrász,tanfolyam,tanfolyam,szakképzés,masszázs,zugló műköröm,hajápolás,műköröm építés,szépségszalon,műköröm manikűr,fodrászat kozmetika,smink,fogyasztás,műköröm smink,smink hajápolás,hajápolás arcmasszázs,arcmasszázs,arcmasszázs elektrokozmetika,elektrokozmetika,elektrokozmetika,körömdekoráció,körömdekoráció,körömdekoráció pedikűr,pedikűr lézer,lézer,lézer manikűr,manikűr,szépségápolás,szépségápolás bioenergetika,bioenergetika,oktatÁs kozmetika,fogyasztás reflexmasszázs


Szentendrei szépítők háza hajszalon -haj bőr láb ápolás-

Hajszalon | Fodrászat | Kéz-láb ápolás | Kozmetika | Bejelentkezés | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu